NIEUW! Active Life

Active Life is hèt beweeg- en leefstijlprogramma voor jongeren met overgewicht.

Binnen het Active Life programma kunnen jongeren van 11 t/m 17 jaar met een te hoge BMI deelnemen aan een uniek programma. Als zij instappen gaan zij een schooljaar 2 x per week actief trainen onder begeleiding onze deskundige coaches. Hier krijgen zij een gevarieerd en effectief sportprogramma.

Tevens krijgen de deelnemers sessies over voeding, leefstijl en gedrag van een diëtiste en gedragdeskundige. Tijdens het programma zijn er meet en test momenten waarin de progressie gemeten wordt en waar bijgestuurd kan worden waar nodig.

Binnen het programma is er een mogelijkheid voor de deelnemer om in het weekend een 3e keer te trainen met een van de ouders op de meest moderne digitale fitnessapparatuur van nu EGYM. De EGYM toestellen laten je uiterst effectief op de meest veilige manier trainen en geven alle resultaten door aan jou en je coach! Ook de ouders worden voor een aantal sessies met de diëtiste en gedragsdeskundige uitgenodigd, om de leefstijl verandering van het kind en wellicht het gezin te optimaliseren.

Active Life bij Wellness Profi Center, een unieke kans voor elk kind met een te hoge BMI!