EGYM | Smart Gym Solutions | Fitness Technology

EGYM is een circuit van 8 slimme krachttoestellen die met elkaar een ultieme training bieden voor alle grote spiergroepen van het lichaam. De EGYM-coach stelt eenmalig alle toestellen voor je in en al je persoonlijke trainingsinformatie, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op je persoonlijke polsband. 

Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Je traint dus snel, effectief en vooral met meer plezier!

Ervaar EGYM zelf en maak snel een afspraak voor een gratis proeftraining.

Voordelen van EGYM

Trainen op maat

EGYM biedt preventief én curatief ondersteuning doordat alle trainingsprogramma’s automatisch worden aangemaakt en vastgelegd op alle toestellen. Hierbij word jouw persoonlijke trainingsinformatie, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, automatisch bewaard op je persoonlijke polsband.

Persoonlijke coaching

Doordat je altijd een introductie hebt met één van de professionele instructeurs die de machines perfect op maat voor jou instellen, weet je zeker dat je altijd op de juiste manier traint. We zorgen ervoor dat je niet te zwaar of te licht begint. Hierdoor is er altijd een goede balans tussen veilig, effectief & comfortabel.

SMART trainingsschema’s

De trainingen zijn makkelijk, effectief, motiverend en worden regelmatig automatisch aangepast. Dit stimuleert jouw trainingsmotivatie en is essentieel voor een goede begeleiding van jouw trainingsdoel (gewichtverlies, betere uithouding of meer spiermassa).

Nieuwste fitnesstechnologie

Met onze intelligente krachtcirkel van EGYM train je op 8 volledig geautomatiseerde en ‘connected’ krachttoestellen, die geschikt zijn voor een full body work-out. Tijdens deze full body circuittraining train je binnen 30 minuten op een uitdagende én speelse manier de spieren in heel je lichaam.

Waarom kiezen voor EGYM?

Inzichtelijke analyses van jouw vorderingen via de EGYM Fitness Hub, direct op de trainingsvloer.

Gepersonaliseerde, motiverende en effectieve trainingservaring dankzij de EGYM RFID-chip.

Altijd en overal toegang tot jouw trainingsvoortgang via de EGYM Fitness App.

Vraag hier jouw GRATIS proeftraining aan!

Train snel, effectief en vooral met meer plezier

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inschrijfformulier

Tarieven