Corona Revalidatie

Wij zetten jouw weer in je kracht!

Mensen herstellende van COVID-19 kunnen nog lang last houden van klachten.  Verminderde spierkracht, verminderde conditie en vermoeidheid spelen direct een rol. Wellness Profi Center onder leiding van Michel van Halderen biedt deze groep mensen een bewegingsprogramma aan om uiteindelijk weer fit te worden. 

Welke klachten specifiek overblijven na COVID-19 is divers en de ernst varieert. We zien dat mensen die voorafgaand aan de infectie fit waren vaak sneller herstellen dan mensen met minder trainingservaring. De trainingen worden dan ook gegeven op basis van een persoonlijke meting. We starten met een test (nul-meting) en meten onder andere de bloeddruk, spiermassa, het vetpercentage en de vochtbalans.

Sporters kunnen in kleine groepen van vier personen werken aan hun herstel. Het verbeteren van de hart- en longconditie en spierkracht staan centraal. De trainingen worden op afspraak meerdere keren per week gegeven. Hoewel het aangeraden wordt om twee keer per week te bewegen, is het ook mogelijk om een keer per week te komen.